Τρόποι πληρωμής

Κατάθεση σε τράπεζα & Άμεση τραπεζική μεταφορά:

Eurobank:

Αριθμός Λογαριασμού IBAN: GR7901720550005055098009733

Piraeus Bank:

Αριθμός Λογαριασμού IBAN: GR9602602380000270101516348

Δικαιούχοι:

Δημήτρης Κοροβέσης

Σημείωση:

Τα όποια έξοδα προκύπτουν απο μεταφορά άλλης τραπέζης βαρύνουν τον εντολέα.

 

Πιστωτικές & Χρεωστικές κάρτες

Δεκτές όλες οι πιστωτικές – χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες.

Σημείωση:

Οι πελάτες μας πρέπει να γνωρίζουν πως η καταχώρηση των στοιχείων της πιστωτικής ή χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας, για την οποιαδήποτε συναλλαγή, πραγματοποιείται με απόλυτη ασφάλεια, μέσω της online εφαρμογής της τράπεζας Piraeus Bank με την έγκριση της Τράπεζας Ελλάδος.
Κατά την ολοκλήρωση της συναλλαγής, λαμβάνεται αποδεικτικό μήνυμα στον υπολογιστή σας και ταυτόχρονα στο κινητό σας τηλέφωνο.

 

Paypal

Δεκτές όλες οι πιστωτικές – χρεωστικές και προπληρωμένες κάρτες μέσω της online εφαρμογής Paypal.

Σημείωση:

Οι πελάτες μας πρέπει να γνωρίζουν πως η καταχώρηση των στοιχείων της πιστωτικής ή χρεωστικής ή προπληρωμένης κάρτας, για την οποιαδήποτε συναλλαγή, πραγματοποιείται με απόλυτη ασφάλεια, μέσω της online εφαρμογής Paypal.
Κατά την ολοκλήρωση της συναλλαγής, λαμβάνεται αποδεικτικό μήνυμα στον υπολογιστή σας και ταυτόχρονα στο κινητό σας τηλέφωνο.

 

Απόδειξη Λιανικής – Τιμολόγιο Πώλησης

Κάθε παραγγελία για να φτάσει στο τμήμα συσκευασίας έχει προηγηθεί απαραιτήτως τιμολόγηση, με απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο πώλησης αν ζητηθεί από τον πελάτη μας.
Τα δέματα συνοδεύονται από τα έγγραφα της μεταφορικής και απαραιτήτως από την απόδειξη ή τιμολόγιο και βρίσκονται πάντα μαζί με τα έγγραφα του δέματος.