Εικαστικές εγκαταστάσεις εξωτερικών ή εσωτερικών χώρων

Στο γραφείο ή στο σπίτι, ίσως υπάρχει ένας χώρος που μοιάζει ανολοκλήρωτος. Οι Εικαστικές Εγκαταστάσεις, που προτείνω δίνουν στο χώρο σας την “πινελιά” που θα τον μεταμορφώσει.  Ένα φωτορεαλιστικό προσχέδιο σαν πρώτο βήμα,  θα βοηθήσει στην κατανόηση της πρότασης. Η εγκατάσταση γίνεται στη συνέχεια με δική μου ευθύνη, πάνω στην ιδέα που θα χτίσουμε μαζί.

Στη σελίδα Επιλεγμένα Έργα (εδώ) θα δείτε ιδέες για το τι θα μπορούσε να σας ταιριάζει. Συμπληρώστε τη Φόρμα Ενδιαφέροντος  με μια περιγραφή ή και μια φωτογραφία και θα επικοινωνήσω άμεσα μαζί σας.

Φόρμα ενδιαφέροντος

  ΕΙΚΟΝΑ

  Είσοδος και υποδοχή ναυτιλιακής εταιρίας. Πέντε χρόνια μετά οι άνθρωποι της εταιρίας μας λένε ότι χαίρονται καθώς μπαίνουν στο χώρο εργασίας τους. Για μας δεν υπάρχει καλύτερος έπαινος!

  Εικαστική εγκατάσταση σε υπαίθριο χώρο (BBQ), σπιτιού βορείων προαστίων. Σιδερένια 3μετρη κατασκευή που σέβεται την μινιμαλιστική διάθεση των ιδιοκτητών.

  Έργα που είχαν παρουσιαστεί σε 2 διαφορετικές εκθέσεις, εγκατεστημένα σε κυκλαδίτικα σπίτια. Η εγκατάσταση ενός έργου, είναι και αυτή μια καλλιτεχνική πράξη.

  Φωτορεαλιστικά προσχέδια για την εγκατάσταση των έτοιμων cutouts γλάρων και πεταλούδων, από επιζωγραφισμένο ανοξείδωτο ατσάλι. Μια οικονομική λύση με εύκολη εγκατάσταση που επιτρέπει τη συνδημιουργία.

  Παρεμβάσεις στην πέργκολα και εσωτερικά σε εστιατόριο. Με απλά υλικά μπορεί να μετατραπεί ένας χώρος σε κάτι ιδιαίτερο. (Σανίδες χρωματισμένες με παλ ημιδιαφανή χρώματα).